So What’s Next?

  • Locatie: Eindhoven
  • Voor wie: Iedereen

Jazz is het startpunt maar zeker niet het enige referentiekader. Dit spraakmakende muziekfestival vindt jaarlijks in het eerste weekend van november plaats met elke editie zo’n 60 acts. Op tal van locaties in Eindhoven vind je opvallende headliners en showcases van aanstormende jazzartiesten met een eigentijds geluid. Crossovers van jazz met hiphop, soul, world, elektronische en klassieke muziek krijgen alle ruimte die ze verdienen. Meer informatie: https://sowhatsnext.nl/

So What’s Next?

  • Locatie: Eindhoven
  • Voor wie: Iedereen
  • Bijzonderheden: www.sowhatsnext.nl/

Op 3, 4 en 5 november 2017 baadt Eindhoven in neonlicht tijdens de vijfde editie van jazz en beyond festival So What’s Next? Het festival breidt dit jaar uit van twee naar drie dagen met op vrijdag 3 november met speciale openingsavond ‘Kovacs curates’ op vrijdag 3 november. Op zaterdag 4 november staan in Muziekgebouw Eindhoven toonaangevende en grensverleggende artiesten uit de jazz en cross-over scene op het programma. Op zondag 5 november zijn in downtown Eindhoven maar liefst dertig showcases van up-and-coming artiesten te zien.

So What’s Next

  • Locatie: Eindhoven
  • Bijzonderheden: Voor meer informatie kijk op www.sowhatsnext.nl

So What’s Next? is een initiatief van Muziekgebouw Eindhoven en North Sea Jazz Festival / MOJO Concerts en richt zich op nieuwe, succesvolle, jonge jazzartiesten die de grenzen opzoeken tussen jazz en andere muzikale stromingen. Na succesvolle eerdere edities waarbij headliners als Gregory Porter, José James en Kamasi Washington het Eindhovense podium veroverden is het nu tijd voor een nieuw succesverhaal. Er staan dit jaar weer zo’n 15 acts op vijf verschillende podia.