Juni staat in het teken van groei op Mestmag.nl

Juni staat in het teken van groei op Mestmag.nl

In juni ​lees je op Mestmag.nl alles over het thema #groei. Groei in de breedste zin van het woord: in persoonlijke en professionele ontwikkeling, als professional en als organisatie in het veld. Toename van initiatieven in Brabant en groeien over de provincie- en zelfs landgrenzen heen. Maar ook: Het vinden van financiering voor groei.

Karen Neervoort, Directeur Fontys Hogeschool voor de Kunsten, trapt de maand af met een scherpe column. We gaan in gesprek met het TextielMuseum, winnaar van de Museumprijs 2017 en met Jalila Essaïdi, die de derde prijs in H&M’s Global Change Award won. We onderzoeken het young professional programma ‘Community Librarian’ en amateurkunst. Ook delen we een longread over financieringsmogelijkheden voor makers en instellingen. Rubrieken als de Instafette, Nieuwe Gezichten en de winactie staan natuurlijk ook compleet in het teken van het thema #groei.

Volg Mestmag.nl

Mestmag.nl is dé community voor cultuur in Noord-Brabant. Op Mestmag.nl lees je wekelijks over werken in de kunst- en cultuursector, maar ook Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram wil je niet missen. Wil je iedere maand de aftrap van het nieuwe thema meemaken? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Mestmag.nl is een initiatief van Kunstbalie, Erfgoed Brabant, bkkc, Brabant C en Cubiss.