Vacature Marketing/Communicatie & Projecten

Brabant C is een investeringsfonds voor cultuur en creatieve industrie dat is opgericht door de provincie Noord-Brabant. Brabant C investeert in projecten van (inter)nationaal niveau om Brabant cultureel op de kaart te zetten. Voorbeelden van projecten: Dutch Design Week, WOO HAH!, Robot Love, Kovacs, Emoves, Theaterfestival Boulevard, Kazerne Eindhoven, Festival Circolo, EKWC, Social Label, BredaPhoto, Mengfabriek en nog veel meer.

Je bent een spin in het web van de organisatie en weet van aanpakken. Als starter marketing/communicatie & projecten werk je mee aan de diverse projecten van Brabant C. De ene dag maak je een nieuwsbrief en doe je de redactie van de website en social media, de andere dag ga je met de scout op pad en help je bij het verzamelen van informatie die nodig is voor een rapportage en het maken van gespreksverslagen. Je maakt knallende presentaties en organiseert kleine events. En natuurlijk bezoek je samen met collega’s de projecten waar Brabant C in investeert om te netwerken en verhalen voor communicatiedoeleinden op te halen.

Al doende leer je werken met deadlines, goed samenwerken en kun je jouw kennis op gebied van marketing/communicatie en projectmanagement uitbreiden. Je maakt in rap tempo kennis met de culturele sector van Brabant en heb hiermee een unieke kans op je netwerk uit te breiden.

Het team van Brabant C is compact, energiek en betrokken bij elkaars werk. Dat zorgt voor een fijne sfeer en prettige leerwerkplek waar je veel ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen en verschillende aspecten binnen het vakgebied communicatie en projectmanagement te versterken.

Heb je interesse? Klik op deze link om te solliciteren

LET OP: dit is een vacature voor een starter die voldoet aan de voorwaarden van de Startersbeurs. De Startersbeurs is bedoeld om afgestudeerden jongeren in de leeftijd van 18 t/m 26 jaar die geen baan kunnen vinden, de mogelijkheid te geven om relevante leer- en werkervaring op te doen. Met deze regeling kunnen jongeren (starters op de arbeidsmarkt) gedurende zes maanden (32 uur p.w.)  tegen een vergoeding van minimaal 500 euro aan de slag in het bedrijfsleven en zo hun kansen op de arbeidsmarkt verbeteren. Voor meer informatie kijk op www.startersbeurs.nu