Vacature starter marketing & projecten

Introductie leerwerkplek
Brabant C is een investeringsfonds voor cultuur en creatieve industrie dat is opgericht door de provincie Noord-Brabant. Brabant C investeert in projecten van (inter)nationaal niveau om Brabant cultureel op de kaart te zetten.

Omschrijving leerwerkplek
Je bent een spin in het web van de organisatie en weet van aanpakken. Als marketing- en projectmedewerker beweeg je tussen de verschillende rollen die Brabant C kent. De ene dag werk je aan het schrijven en opzetten van een mooie nieuwsbrief, de andere dag help je de scout bij het verzamelen van informatie die nodig is voor een rapportage en het maken van gespreksverslagen. Je ondersteunt bij de redactie van de website, maakt knallende presentaties en organiseert kleine events. Tussen de projecten door verricht je administratieve werkzaamheden. Al doende leer je werken met deadlines, goed samenwerken en kun je jouw kennis op gebied van marketing/communicatie en projectmanagement uitbreiden.

Omschrijving leerbedrijf
Het team van Brabant C is compact, energiek en betrokken bij elkaars werk. Dat zorgt voor een fijne sfeer en prettige leerwerkplek waar je veel ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen en verschillende aspecten binnen het vakgebied communicatie en office management te versterken. Voorbeelden van projecten waar wij in investeren: Dutch Design Week, WOO HAH!, Emoves, VPRO Medialab, Social Label, Kazerne, Kovacs en nog veel meer.

Competenties
Onderstaande competenties worden ontwikkeld tijdens de leerwerkplek

1. Marketing en communicatie
2. Professioneel handelen
3. Plannen en organiseren
4. Kennis/ervaring opdoen van de Brabantse culturele sector
5. Kennis/ervaring opdoen van CMS en CRM systemen

Leerwerkplekeisen
Onderstaande leerwerkplek eisen worden gevraagd voor de leerwerkplek

1. Je bent een aanpakker en neemt graag initiatief
2. Je bent sociaal, betrokken en behulpzaam
3. Je werkt professioneel, nauwkeurig en kwaliteitsgericht
4. Je hebt interesse in kunst, cultuur en/of creatieve industrie
5. Je communiceert helder: zowel in tekst als mondeling

Interesse? Reageer op de vacature via de website Startersbeurs