Exploring Living Labs Event

  • Tijd: 16.00-18.00
  • Locatie: Online
  • Voor wie: Partners + geïnteresseerden
  • Bijzonderheden: Aanmelden via Eventbrite

De termen living labs, fieldlabs, innovatieve labs en ga zo maar door vliegen je om de oren. Maar wat is het nu eigenlijk en hoe zet je het in? Deze en nog veel meer vragen gaan we onderzoeken tijdens het Exploring Living Labs Event. Brabant C slaat de handen ineen met partner House of Leisure om samen met partners en geïnteresseerden te ontdekken hoe het gedachtegoed achter living labs ons kan helpen bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

Hoe? 
Het is alweer even geleden dat we elkaar de hand hebben kunnen schudden, daarom zullen we ons eerst even voorstellen en toelichten waarom wij nou dit event organiseren. Hierna maken we plaats voor onze spreker die je aan de hand meeneemt in de huidige tijdsgeest van de living sector. Vervolgens schuiven we aan voor het rondetafelgesprek waarbij we het fenomeen living labs als instrument zullen gaan ontdekken aan de hand van voorbeelden vanuit onze partners.

Programma
Het event vindt plaats op donderdag 10 juni 2021 van 16.00 tot 18.00 uur. Het concrete programma, de spreker en tafelgasten worden in aanloop naar het event bekend gemaakt.


Nieuwsgierig geworden? Aanmelden kan via deze link, hopelijk tot dan!


Waarom moet ik hierbij zijn?

Tijdens dit event gaan we ontdekken wat living labs zijn en hoe je het toepast aan de hand van concrete voorbeelden. Na dit event is een living lab voor jou geen vraagteken meer maar een krachtige tool die je mogelijkheden biedt voor unieke cross-overs en samenwerkingen en kan bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Tijdens het event is er de mogelijkheid om jouw vragen te laten beantwoorden. Dit kan tijdens het event, maar ook vooraf. Meer informatie hierover ontvang je na het aanmelden.

Meer weten?
Meld je dan nu aan voor het gratis event op donderdag 10 juni 2021, 16.00-18.00 uur. Zet jezelf ook op ‘geïnteresseerd’ of ‘aanwezig’ op het Facebook Event of LinkedIn Event om de laatste updates mee te krijgen!

Online event
Het event wordt live uitgezonden vanuit ons kantoor ‘Work in Brew’ in Oisterwijk. De link om het event bij te wonen ontvang je vooraf. Toch een offlinesfeer? De eerste 200 aanmeldingen (early birds) kunnen in aanloop naar het event iets op de deurmat verwachten ;). Let op! De Early Bird Tickets zijn tot en met 2 juni 2021 23.59 uur te bestellen.

Nieuwsgierig geworden? Aanmelden kan via deze link, hopelijk tot dan!