Fabriek Magnifique

  • Locatie: Veghel
  • Voor wie: Iedereen
  • Bijzonderheden: http://www.fabriekmagnifique.nl

Theater en muziek, kunst en cultuur, design en food, klein en groot, lokaal en landelijk, fantasie en werkelijkheid. Het zomerse openlucht festival in het bourgondische Zuiden.

Fabriek Magnifique is een ontdekkingsreis vol verrassingen, een avontuur, charmant en intiem, een proeftuin en voedingsbodem voor innovatie, experimenten, humor, verbazing, verwondering en bewondering. Drie dagen lang genieten van bijzondere kunstwerken, wonderlijk straattheater, lokale talenten,bekende artiesten, intieme muziek- en theatervoorstellingen en verrassend spektakel. Het festival slingert door Veghel in en op unieke locaties, zoals het park, de rivier, het centrum, historische gebouwen, particuliere tuinen, silo’s en industrieel erfgoed.

Een groot, gratis, cultureel en culinair festival dat eens in de twee jaar in de zomer plaatsvindt in Veghel. Wat 12 jaar geleden aan de keukentafel begon als ideetje, is uitgegroeid tot een festival van formaat. Vanaf de eerste editie zijn de reacties lovend en inmiddels is het festival uitgegroeid tot een spraakmakende happening.