Informatiebijeenkomst financiering in coronatijd

  • Tijd: 14:30 - 17:00 uur
  • Locatie: Online
  • Bijzonderheden: Let op! Aanmelden kan tot en met 26 februari.
Algemeen kleur

Heb je een vraag over financiering ten tijde van corona? Ben jij op zoek naar geld voor een project, product of de continuïteit van je onderneming? In deze informatiebijeenkomst legt adviseur Renate Timmers uit welke financiële mogelijkheden er zijn voor kunstenaars en organisaties in de creatieve en culturele sector en hoe je dit kan oppakken.

Cultuur Eindhoven en Cultuur+Ondernemen organiseren op dinsdag 2 maart een online informatiebijeenkomst over de financiele mogelijkheden in tijden van corona. Financieel adviseur Renate Timmer vertelt je in deze bijeenkomst over interessante trainingen, advies en coaching om je financiele toekomst veilig te stellen en geeft informatie over diverse financieringsmogelijkheden ten tijde van corona, waaronder leningen speciaal voor de culturele en creatieve sector.

Zo is er de Cultuur Vermogen Lening voor ondernemers en organisaties die door de coronacrisis verlies hebben geleden. En kan de Cultuur Opstart Lening helpen bij financiering voor nieuwe producties, programma’s, projecten en producten.

Praktische informatie

  • Dinsdag 2 maart 2021
  • Tijd: 14:30 – 17:00 uur
  • Locatie: online

Aanmelden

Wil je hier graag bij aanwezig zijn? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@cultuureindhoven.nl. Doe dit uiterlijk 26 februari.

De bijeenkomst zal digitaal plaatsvinden en we sturen je uiterlijk een dag van tevoren de link naar de bijeenkomst toe.

Meer informatie.