Roadburn REDUX

  • Locatie: Online
  • Bijzonderheden: Volledig bij te wonen via Roadburnredux.com

Redefining heaviness with exclusive performances and premieres – wherever you are in the world

Dit jaar zal Roadburn plaatsvinden in een ander format, maar met de kenmerken die het een onmisbaar event maken voor liefhebbers van heavy music over de gehele wereld. De online versie van het festival genaamd ‘Roadburn Redux’ bevat optredens en exclusieve content die live vanuit 013 Poppodium (Tilburg) zal worden uitgezonden. Het festival vindt plaats van 16 t/m 18 april 2021 en is volledig bij te wonen via Roadburnredux.com

Ondanks de uitdagingen die de huidige situatie ons biedt zal Roadburn Redux je een unieke mix van innovatieve optredens bieden. Alle content die wordt aangeboden tijdens het evenement zal exclusief van aard zijn, van composities die in opdracht van Roadburn zijn gecreëerd  tot wereldpremières van gerenommeerde bands.

Een serie van concerten die zullen plaatsvinden in 013  zijn bevestigd (en hieronder te vinden). Deze concerten worden via een speciale website uitgezonden die tevens een live blog zal bevatten met een stroom aan content, van artikelen tot interviews en ZOOM calls met deelnemende artiesten. Los van de concerten in Tilburg zal Roadburn Redux ook unieke content tonen van diverse artiesten en collectieven van over de hele wereld.

Roadburn directeur Walter Hoeijmakers:
“Het afgelopen jaar is moeilijk geweest voor ons allemaal; veilig en gezond blijven is het belangrijkste, maar daarvoor hebben we helaas veel moeten opgeven. Voor ons betekende dit het aanpassen van ons Roadburn concept. Met Roadburn Redux bieden we fans over de hele wereld alsnog de kans om in contact te komen met artiesten, de community van Roadburn en de sfeer die het festival zo uniek maakt. Op deze manier brengen we blijdschap, vriendschap en inspiratie en bovenal hoop op in deze moeilijke tijden. De optredens die tot nog toe bevestigd zijn bieden allen een unieke ervaring en we hebben nog meer verrassingen die we binnenkort bekend maken. Het concept mag dan anders zijn, maar de ziel van Roadburn is sterk aanwezig, zoals je van ons gewend bent!

Tickets & Info
Roadburn Redux is bij te wonen via het ‘Pay What You Like’ principe en is bereikbaar vanuit de gehele wereld. Ga naar Roadburnredux.com om een RSVP in te stellen