Workshop fiscale regels en fair pay in internationale culturele samenwerking

  • Tijd: 10:00–11:30
  • Locatie: Online
  • Voor wie: Werk jij financieel samen met organisaties, culturele instellingen of makers in het buitenland en wil je meer weten over fiscale regelgeving en fair pay?

Werk jij samen met organisaties, culturele instellingen of makers in het buitenland? Wil je meer leren over betalingen en fiscale regelgeving in de landen waar jouw samenwerkingspartners gevestigd zijn? Vind je fair pay in de culturele sector belangrijk? Misschien loop je wel eens tegen uitdagingen aan in het oplossen van belastingvraagstukken in specifieke samenwerkingsprojecten? Is het antwoord op deze vragen ja, dan nodigen wij je graag uit voor deze workshop.

DutchCulture organiseert op 26 januari 2023 een workshop fiscale regels en fair pay in internationale culturele samenwerking. Met deze workshop bieden we je de kans om in gesprek te gaan met Dick Molenaar, belastingadviseur bij All Arts Belastingadviseurs in Rotterdam. All Arts richt zich op de culturele en creatieve industrie. Ter voorbereiding op de workshop horen wij het graag als je specifieke vragen hebt.

Let op: dit evenement is in het Nederlands. Van het plenaire deel van de presentatie van Dick Molenaar wordt een opname gemaakt. Deelnemers aan de workshop worden niet herkenbaar in beeld gebracht.