Aanvragen in zomerperiode 2023

In de zomerperiode is Brabant C anders bereikbaar dan gebruikelijk. Van donderdag 27 juli 2023 tot en met woensdag 16 augustus 2023 worden aanvragen niet in behandeling genomen. Pitches kunnen pas weer vanaf 28 augustus 2023 ingepland worden.

In bovengenoemde periode wordt de behandeling van ingediende aanvragen opgeschort. Dien je in deze periode toch een aanvraag voor financiering in? Dan wordt deze pas op z’n vroegst 17 augustus 2023 gelezen. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op over de ontvangst van de aanvraag en de behandeltermijn.

Voor alle aanvragen die vanaf 25 juni tot 26 juli worden ingediend, geldt dat ze indien mogelijk nog gecontroleerd worden op vollegdigheid (sanity check). De aanvrager ontvangt hierover dan binnen 2 weken bericht. Ook  hiervoor geldt dat pitches pas weer vanaf 28 augustus 2023 ingepland worden.

Contact
Heb je een dringende vraag?
Neem contact op met Brabant C via info@brabantc.nl. Deze inbox wordt tijdens de sluitingsperiode met regelmaat gelezen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Heb je vragen over de behandeltermijn of een lopende aanvraag?
Neem contact op met Suzanne van der Graaf of Anne Erkelens via secretaris@brabantc.nl.