Aanvragen in zomerperiode 2024

Beeld: Koelhuis Eindhoven

In de zomerperiode is Brabant C anders bereikbaar dan gebruikelijk. Van 12 juli tot en met 5 augustus 2024 worden aanvragen niet in behandeling genomen. Pitches kunnen pas weer vanaf 1 september 2024 worden ingepland.

In bovengenoemde periode wordt de behandeling van ingediende aanvragen opgeschort. Dien je tijdens deze periode toch een aanvraag voor financiering in? Dan wordt deze pas op z’n vroegst 8 augustus 2023 gelezen. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op over de ontvangst van de aanvraag en de behandeltermijn.

Voor alle aanvragen die vanaf 12 juli tot en met 5 augustus worden ingediend, geldt dat ze indien mogelijk nog gecontroleerd worden op vollegdigheid (sanity check). De aanvrager ontvangt hierover dan binnen 2 weken bericht. Ook  hiervoor geldt dat pitches pas weer vanaf 1 augustus 2023 ingepland worden.

Regeling ASML x Brabant C
Aanvragen voor de eerstvolgende pitchdag van 28 augustus 2024 dienen uiterlijk 5 augustus ingediend te zijn.  Neem voor informatie m.b.t. de regeling ASMLx Brabant C contact op met een van onze scouts.

Contact
Heb je een dringende vraag? Neem contact op met Brabant C via info@brabantc.nl. Deze inbox wordt tijdens de sluitingsperiode met regelmaat gelezen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je vragen over de behandeltermijn of een lopende aanvraag? Neem dan voor 12 juli contact op met Suzanne van der Graaf of Anne Erkelens via secretaris@brabantc.nl.