Bereikbaarheid zomerperiode Brabant C

In de zomerperiode is Brabant C vanwege de wisselende bezetting van kantoormedewerkers en Adviescommissie-leden anders bereikbaar dan gebruikelijk. We informeren je hier graag over.

Kantoor Brabant C gesloten
Van 2 t/m 13 augustus 2021 is Brabant C gesloten.

Aanvragen & pitches
Tijdens bovengenoemde periode vinden geen pitches plaats. Dien je in deze periode een aanvraag voor financiering in? Dan wordt deze pas op z’n vroegst in de week van 16 augustus gelezen. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op over de ontvangst van de aanvraag en de behandeltermijn.

Aanvragen ingediend vanaf 5 juli 2021 tot 18 juli 2021
Voor aanvragen die worden ingediend vóór 18 juli 2021 geldt:

  • De aanvraag wordt gecontroleerd op volledigheid (zgn. sanity check) en de aanvrager ontvangt hierover binnen 2 weken bericht. Mocht deze sanity check later plaatsvinden ontvangt de aanvrager hierover ook bericht;
  • Afhankelijk van de beschikbaarheid van voor jouw aanvraag relevante commissieleden, wordt geprobeerd om nog voor de vakantiesluiting de pitch te plannen. Lukt dit niet vanwege de vakantieperiode (tot en met de eerste week van september) zal de pitch pas na 16 augustus 2021 kunnen plaatsvinden.

Aanvragen ingediend vanaf 18 juli 2021

  • De aanvragen worden indien mogelijk nog gecontroleerd (zgn. sanity check) en de aanvrager ontvangt hierover binnen 2 weken bericht. Het plannen van de pitch zal echter pas na 16 augustus 2021 kunnen plaatsvinden. En of het dan lukt om pitches te plannen, is tot het einde van de vakantieperiode (eerste week september) afhankelijk van de beschikbaarheid van de voor jouw aanvraag relevante adviescommissieleden;
  • Tussen 26 juli en 14 augustus zullen ingediende aanvragen niet worden gecontroleerd.

Contact
Heb je een dringende vraag?
Neem contact op met Brabant C via info@brabantc.nl. Deze inbox wordt tijdens de sluitingsperiode met regelmaat gelezen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je vragen over de behandeltermijn of een lopende aanvraag?
Neem contact op met Geert Lenders of Anne Erkelens via secretaris@brabantc.nl