Bereikbaarheid zomerperiode Brabant C

In de zomerperiode is Brabant C vanwege de wisselende bezetting van kantoormedewerkers anders bereikbaar dan gebruikelijk. We informeren je hier graag over.

Kantoor Brabant C gesloten
Van
 20 juli t/m 31 juli 2020 is Brabant C wegens vakantie gesloten. 

Voorbereiden aanvragen
Start je met het voorbereiden van een aanvraag in de periode 20 juli tot en met 31 juli 2020? Een stap in het voorbereidingsproces is het indienen van een intakeformulier. Na beoordeling van deze intake kan het aanvraagformulier worden toegestuurd via het aanvraagsysteem AIMS. Van 20 juli tot en met 31 juli worden deze formulieren niet beoordeeld. In de week van 3 augustus worden intakes weer in behandeling genomen en ontvang je een reactie op het ingevulde formulier.

Indienen aanvragen
Dien je in de periode 20 juli t/m 31 juli een aanvraag voor financiering in via het aanvraagsysteem AIMS? Je ontvangt dan een automatische bevestigingsmail. In de week van 3 augustus nemen wij contact op over de ontvangst van de aanvraag en behandeltermijn. 

Heb je een dringende vraag?
Neem contact op met Brabant C via info@brabantc.nl. Deze inbox wordt tijdens de sluitingsperiode met regelmaat gelezen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Heb je een vraag over een lopende aanvraag? Neem contact op met secretaris@brabantc.nl.