Een nieuw gezicht bij Brabant C

Nadat Anke van den Broeck -na bijna 6 jaar Brabant C- een nieuwe uitdaging heeft gevonden, kon een opvolger niet uitblijven. Tijd voor een nieuw gezicht bij Brabant C. Begin september heeft Milou Vogels haar intrede gedaan als communicatie- en netwerk coördinator bij onze organisatie. Wij zijn erg blij met haar komst, Milou stelt zich graag voor.

Mijn naam is Milou Vogels, geboren, getogen en woonachtig in Helmond. Als klein meisje en kleindochter van een kunstschilder droomde ik ervan om kunstenares te worden. Deze droom in combinatie met mijn Brabantse nuchterheid zorgde ervoor dat ik een opleiding deed tot trendwatcher en conceptontwikkelaar. Deze opleiding, die destijds nieuw was, maakte het mogelijk om creatief bezig te zijn binnen bepaalde professionele en zakelijke kaders.

Als dochter van twee ondernemers was het voor mij een vanzelfsprekende en logische stap om me in te schrijven als zelfstandige. Als onderdeel van coöperatie meisjesvaneindhoven heb ik veel mooie (onder andere veel culturele) opdrachten mogen doen die me steeds meer in de richting hebben geduwd van cultureel Brabant. Ik ben gek op verhalen en haal energie uit het samenbrengen van de juiste personen op de juiste plek. Zowel tijdens mijn werk als in mijn vrije tijd ben ik veel met kunst en cultuur bezig. Naast het drinken van een goed glas wijn en het lezen van de meest uiteenlopende boeken, kan ik genieten van urenlang rondstruinen door musea.

Door opdrachtgevers als DDF, DDA, Lustwarande en High Tech Campus Eindhoven heb ik veel verschillende kanten van het bedrijfsleven en de culturele sector in Brabant mogen ontdekken en een breed netwerk opgebouwd. Na een aantal jaren verschillende disciplines te hebben uitgeoefend in diverse sectoren kwam daar Brabant C op mijn pad. Ik ben erg benieuwd wat dit culturele avontuur mij gaat brengen en hoop mijn energie en enthousiasme over te kunnen brengen op iedereen die mijn pad kruist.