Fanzine #1 Brabant = Cultuur

Je voelt de vibe in BrabantMeer en meer mensen ervaren dat Brabant een levendige provincie is waar je volop kunt genieten van kunst en cultuur, ook van internationaal niveau. Cultuur die zich onderscheidt, waarvoor mensen naar Brabant komen. Nieuwe innovatieve cultuur, die mensen verrast, waarover gesproken en geschreven wordt. Die breed wordt gedragen, ook in zijn financiering. 

Brabant C speelt een stevige rol in deze ontwikkelingWeliswaar op niet op de voorgrond, want de initiatiefnemers en hun projecten staan in de spotlight. Maar in de afgelopen vier jaar hebben we samen met die initiatiefnemers uit heel Brabant gebouwd aan een sterk oeuvre van prachtige cultuurprojecten. 

Met dit magazine gunnen wij de lezer graag een blik op de mooie projecten die wij de afgelopen vier jaar hebben gesteund. Dromen en ambities van initiatiefnemers die realiteit zijn geworden. En die impact hebben gehad, op mensen, op de betrokken organisaties, op de stad of het dorp, op Brabant als geheel. Brabant staat er cultureel beter voor dan vier jaar geleden doordat de provincie deze investeringen mogelijk maakt. Maar het feitelijke werk is gedaan door mensen met dromen, met passie en volharding. Die mensen komen in dit magazine aan het woord. 

Veel leesplezier!