Maak kennis met: Renate Timmer, Adviseur Business Development bij Brabant C

We hebben een nieuwe lid aan ons team toegevoegd! Renate Timmer is onlangs als Adviseur Business Development gestart bij Brabant C.

Gezien, gehoord en verbonden door cultuur
Renate over haar achtergrond en haar rol bij Brabant C: “Kunst en cultuur heb ik niet direct van huis uit meegekregen. Gelukkig mocht ik vanaf de middelbare school ervaren wat verbeelding en zeggingskracht in verschillende disciplines brengt. Ik leerde hoe mensen zich hierdoor gezien, gehoord of verbonden voelen en tegelijk uitgedaagd worden om vanuit andere perspectieven te kijken. Daar wilde ik meer van!

Na een tussenstap in schuldhulpverlening kwam ik bij Triodos Bank en Cultuur+Ondernemen terecht als adviseur op het gebied van cultuurleningen en cultureel ondernemerschap. Inmiddels ben ik actief betrokken bij andere organisaties en overheden rondom financieringsregelingen voor de sector. Ook  ben ik zakelijk leider in de crossover tussen live muziek in de zorg, en in immersieve theaterproductie en storytelling. In mijn vrije tijd schrijf ik met veel enthousiasme een kinderboek, waarin de digitale wereld (ook) aan bod komt. 

Impact maken
Zo heeft mijn eigen ondernemerschap één belangrijk doel: culturele ondernemers en organisaties helpen bij de realisatie van hun mooiste creatieve dromen en plannen. Alleen zo kan op vele fronten impact gemaakt worden en kunnen zoveel mogelijk mensen in aanraking blijven komen met de onmisbare waarden van kunst en cultuur! Dit doel deel ik graag met Brabant C in mijn nieuwe rol als Adviseur Business Development.” 

Renate is inmiddels gestart bij Brabant C. Je kunt haar bereiken via rtimmer@brabantc.nl