Maak kennis met: Renée Blommaert, onze nieuwe medewerker communicatie & events

We zijn blij met Renée als onze nieuwste aanwinst bij Brabant C. Als junior communicatie en events medewerker versterkt Renée ons team en ondersteunt zij Milou bij het organiseren van evenementen en de communicatie voor Brabant C.

Renée: ‘Mijn oorspronkelijke droom om muziek te maken en beroemd te worden werd geconfronteerd met een uitdaging toen ik werd afgewezen door de Rockacademie. Vastberaden om mijn passie voor muziek niet op te geven en het van een andere kant te bekijken, koos ik ervoor om de studie International, Events, Music and Entertainment Studies (Communicatie) te volgen aan Fontys Hogeschool. Vorig jaar zomer ben ik met een mooi project afgestudeerd.  

Tijdens mijn afstuderen bij Fontys kreeg ik de kans om af te studeren bij Paradox Tilburg, een jazzclub met een rijke geschiedenis. Hier stortte ik mij op het onderzoeken van manieren om een jonger publiek aan te trekken en werkte ik aan community building binnen de stad Tilburg. Met als resultaat op 15 mei 2023 mijn eerste eigen evenement; Club PARA. 

Wat mij onderscheidt, is mijn vermogen om mij aan te passen aan nieuwe uitdagingen en kansen. Ondanks dat ik meermaals ben afgewezen door de Rockacademie is mijn passie voor muziek altijd gebleven. Naast mijn werk in de jazzscene, ben ik sinds kort ook actief binnen de klassieke muziekwereld, waar ik mij inzet voor het Liszt Concours en ICCR. Binnen mijn werk staat muziek centraal, en heb ik daarnaast ook mijn eigen band waar ik nog steeds mag blijven doen wat ik het liefste doe; zingen.   

Ik verheug mij het meest om alle verschillende projecten te mogen bekijken en bezig te zijn met de verschillende kanten die cultuur te bieden heeft. Met een frisse blik hoop ik een en waardevolle bijdrage te bieden binnen Brabant C.’ 

Foto: Nori Xhofleer