Oud & Nieuw op Mestmag.nl

Knallend het jaar afsluiten en met opgeladen batterij het nieuwe jaar inluiden. December is een bijzondere maand. Enerzijds zijn we druk doende het jaar af te sluiten en anderzijds zijn we bezig met het smeden van plannen voor het nieuwe jaar. Het oude afsluiten en het nieuwe opstarten. Met recht staat de gehele maand december op Mestmag.nl in het teken van het thema ‘Oud&Nieuw’.

In december lees je:

Een column van Ronald Ramakers, Directeur GLOW Eindhoven, waarin Ronald zijn licht laat schijnen op het thema ‘Oud&Nieuw’. We duiken in de wereld van cultuurmarketing. Waarbij we oude en nieuwe vormen van cultuurmarketing onderzoeken en beschrijven wat werkt en niet werkt. Dompelen we ons onder in traditionele en nieuwe vormen van media en technologie en verkennen we welke impact nieuwe vormen van media en technologie hebben op de publieke waarde van een stad. Vragen we nieuwkomers in de meerjarige provinciale subsidieregeling naar de ambities en plannen. Onderzoeken we welke rol jonge talenten spelen in de hernieuwde aandacht voor ambacht en delen we best practices van organisaties die zich hier intensief mee bezig houden. Delen we de best gelezen artikelen in 2017 op Mestmag.nl. Publiceren we weer nieuwe afleveringen van TON Talk, Trends, Ontwikkeling en Nieuws, in beeld en geluid. Rubrieken als de Instafette, Nieuwe Gezichten en de winactie staan natuurlijk ook compleet in het teken van het thema #oudennieuw

Volg Mestmag.nl

Mestmag.nl is dé community voor cultuur in Noord-Brabant. Op Mestmag.nl lees je wekelijks over werken in de kunst- en cultuursector, maar ook Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram wil je niet missen. Wil je iedere maand de aftrap van het nieuwe thema meemaken? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Mestmag.nl is een initiatief van Kunstbalie, Erfgoed Brabant, bkkc, Brabant C en Cubiss.