Partner Event #4: unieke ambiance en successen centraal

Met de ondergaande zon als decor hebben we onze partners, en hun partners, ontvangen op ons jaarlijkse Partner Event. Een publiek van 125 aanwezigen genoot op dinsdag 3 december van het 4e Brabant C Partner Event, dit keer in de Rooftop Bar van Doloris. Een jaarlijks moment waar we de culturele successen van het jaar graag vieren en delen met ons netwerk. Een jaar waarin nieuwe projecten zijn gestart en bestaande projecten een stap verder zijn ontwikkeld mede dankzij de financiering van Brabant C.

Het Partner Event was allerminst een plek om alleen terug te blikken: er werd vooral vooruit gekeken onder leiding van moderator David van Iersel. De kern van alle verhalen: ondernemen in de culturele sector en bijzondere samenwerkingen met bedrijfsleven realiseren. Bijvoorbeeld naar de samenwerking tussen Van Gogh Brabant en ASML: wat gaan we in de toekomst daarvan zien? De successen voor Tilburg als stad van top-niches. En natuurlijk Doloris als nieuwkomer in Brabant die in korte tijd een stevige plek op de leisure markt hebben verworven door het succesvolle concept van doolhof en rooftop-bar.

Extra bijzonder was dat we tijdens het Partner Event ons tweede Fanzine Brabant=Cultuur hebben uitgereikt. Een magazine vol verhalen over ondernemen in de culturele sector en bijzondere partnerships tussen creatieven en ondernemers. Gedeputeerde Martijn van Gruijthuijsen (economie, kennis en talentontwikkeling) nam hem in ontvangst samen met alle sprekers van de avond. Benieuwd naar het magazine? Fanzine #2 is hier te lezen.

Graag tot volgend jaar op Partner Event #5!