Terugblik Partner Event #3

Met de blockbuster tentoonstelling ROBOT LOVE als decor voor ons 3e Partner Event hebben we vier jaar Brabant C gevierd. Ons cadeau aan de aanwezigen? Een bezoek aan ROBOT LOVE waar Brabant C trots partner van is.

Ieder jaar nodigen we onze partners uit voor een Partner Event. Om bijzondere en relevante verbindingen tot stand te brengen vragen wij hen allen een partner uit het bedrijfsleven mee te nemen die betrokken is bij het project. Dat resulteert in een prachtige mix van aanwezigen uit alle hoeken van Brabant. Zo ook dit jaar.

Directeur-bestuurder van Brabant C Frans van Dooremalen vertelt over de successen van de eerste vierjarenperiode die in 2018 wordt afgerond; ruim 80 projecten gefinancierd, vernieuwing van cultuurfinanciering op de kaart aan het zetten, business development aan de culturele sector bieden en netwerk uitbreiden en aanbieden.

Ine Gevers (artistiek directeur ROBOT LOVE) vertelt over het bijzondere partnership met Brabant C en de totstandkoming van het project in Eindhoven. Het project werd gescout door Joy Arpots (scout/aanjager Brabant C) en de kansen om het in de Brainport regio te laten plaatsvinden werden verkend. En met succes! ROBOT LOVE ontving van september t/m december 2018 maar liefst 35.000 bezoekers. De voorbereidingen om deze tentoonstelling internationaal te laten reizen worden nu getroffen.

Ook Brabant C treft voorbereidingen: voor het jaar 2019 vol ambitie. We starten het jaar goed met een verhuizing: vanaf 2 januari 2019 is Brabant C gevestigd in de LocHal in de Spoorzone van Tilburg. We hebben extra aandacht voor het scouten van internationale topprojecten die Brabant internationaal op de kaart zetten. We gaan op verschillende manieren verbinding maken met het bedrijfsleven. En we organiseren events waarmee we Brabanders gaan betrekken bij de bijzondere projecten waar Brabant C in investeert.

Graag tot ziens op ons volgende Partner Event.

Foto’s door Willeke Machiels