Verhuisbericht: nieuw kantoor Brabant C op het KVL-terrein in Oisterwijk

Per 1 januari 2020 vind je het kantoor van Brabant C bij Leerfabriek KVL in Oisterwijk. Op deze plek wordt medio maart 2020 het splinternieuwe Ketelhuis opgeleverd. Een locatie waar horeca, werken en vergaderen gericht op leisure, cultuur en ondernemerschap centraal staan. De prachtige stoommachine is één van de historische eyecatchers van het gebouw en de unieke 0.0% bierbrouwerij vormt het hart van de horeca.

Samen met House of Leisure en aan hun netwerk verbonden leisure-ondernemingen vestigt Brabant C zich in het Ketelhuis en worden we buren van Visit Brabant (in het Hoofdgebouw).

Directeur Frans van Dooremalen kijkt uit naar het werken op de inspirerende locatie: ‘’We maken verbinding met de provinciale partijen die actief zijn voor de Brabantse vrijetijdseconomie en blijven nauw samenwerken met KunstLoc Brabant om de culturele sector te bedienen. Voor de opdracht en projecten van Brabant C een prettige combinatie. ‘’

Ons nieuwe postadres per 1 januari 2020 en ons bezoekadres per maart 2020:

Brabant C
Almystraat 18
5061 PA Oisterwijk

Van 1 januari 2020 tot medio maart 2020 vind je het tijdelijke kantoor van Brabant C in het Hoofdgebouw aan de Almystraat 14 in Oisterwijk.


Teamleden Brabant C onder het toekomstige kantoor op de 1e verdieping van het Ketelhuis