We gaan op reis met Mestmag.nl

We gaan op reis met Mestmag.nl

Niet alleen jij gaat op reis deze zomer. Wij doen dat ook, maar dan door te schrijven over projecten, initiatieven en Brabanders die ‘over de grens’ zijn gegaan. Wij zijn namelijk wel nieuwsgierig naar mooie voorbeelden van projecten die de Brabantse landsgrens overgingen. Of de Nederlandse. Of die hun eigen grens verlegd hebben. Want daar is de culturele zomer voor: reizen, bezinnen en nieuwe ideeën laten groeien. Kortom: in juli en augustus lees je op Mestmag.nl alles over #overdegrens.

Frank van den Eijnden trapt af met een column over het trekken van internationaal publiek naar Brabant. We schrijven over de samenwerking tussen het TextielMuseum en het Rijksmuseum, interviewen Jan Doms en geven tips over multidisciplinaire samenwerking. We zoeken uit welke kansen er liggen om expats te betrekken en bereiken als nieuwe doelgroep. Fotograaf Sophie van Esch visualiseert de hiphopliefhebber anno 2017 op WOO HAH! en duiken we in het World Design Event waar ’s werelds meest creatieve innovators een fysiek platform krijgen om hun ideeën te presenteren en etaleren. Daarnaast delen we weer een longread waarin we ontsluiten hoe je internationaal publiek kunt bereiken en betrekken bij jouw initiatief. Rubrieken als de Instafette, Nieuwe Gezichten en de winactie staan natuurlijk ook compleet in het teken van het thema #overdegrens.

Volg Mestmag.nl

Mestmag.nl is dé community voor cultuur in Noord-Brabant. Op Mestmag.nl lees je wekelijks over werken in de kunst- en cultuursector, maar ook Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram wil je niet missen. Wil je iedere maand de aftrap van het nieuwe thema meemaken? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Mestmag.nl is een initiatief van Kunstbalie, Erfgoed Brabant, bkkc, Brabant C en Cubiss.