Bliksem & Donderdag #2

  • Tijd: 20:00 uur
  • Locatie: de Kazerne, Eindhoven

Ook tijdens de tweede editie springen de vonken er vanaf! Op 10 maart wordt de Kazerne weer omgebouwd naar een plek vol inspiratie, interactie, connectie en acceleratie voor Bliksem en Donderdag – A Thursday Enlightening Event. Na een succesvolle eerste editie wordt er wederom een podium geboden aan makers, denkers, doeners en dromers om hun idee te delen, testen en versnellen.

Bliksem & Donderdag is een nieuw internationaal podium waar design, concepten, ideeën en dilemma’s gedeeld, getest en geaccelereerd worden voor een enthousiast publiek. Je zal getuige zijn van een aantal korte presentaties door actieve makers, denkers, doeners en dromers en wordt aangemoedigd om te reageren.

De avond valt het beste te omschrijven als ‘georganiseerde toevalligheden’. Enkele korte presentaties zijn vooraf ingepland, en daarnaast is er ruimte voor spontane bijdragen uit het publiek. De vorige editie zijn we verrast met spontane bijdragen over ADHD en een muzikale bijdrage van Nupky.

Deelname is gratis, registreer via EventBrite

Bliksem en Donderdag start om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur) en duurt tot 22:00 uur, gevolgd door een borrel. Er kan vooraf een diner bij Kazerne genuttigd worden. Vanaf 18:30 uur kan er aangeschoven worden bij de Kazerne voor een tweegangen diner á 24,50 euro. Je kan reserveren via www.kazerne.com, via reservations@kazerne.com of via 040-304 1388 onder de noemer Bliksem en Donderdag.

Werk je aan een innovatief project? Heb je een dilemma? Kortom heb je de ’topstory’ die five minutes of fame verdient, mail dan naar medialab@vpro.nl.

Deze avond is een initiatief van VPRO Medialab, Baltan Laboratories, Eindhoven University of Technology TU/e, High Tech Campus en vele anderen. Eindhoven huisvest meer dan 85 nationaliteiten, daarom zal de avond Engels als voertaal hebben.