Aanvragen in zomerperiode 2022

  • Tijd: We zijn wel open, maar van 8 t/m 26 augustus 2022 worden aanvragen niet in behandeling genomen.
Zomer 2022 Brabant C

In de zomerperiode is Brabant C vanwege de wisselende bezetting van kantoormedewerkers en Adviescommissie-leden anders bereikbaar dan gebruikelijk. We zijn wel open, maar van 8 t/m 26 augustus 2022 worden aanvragen niet in behandeling genomen. 

Aanvragen en pitches
In bovengenoemde periode wordt de behandeling van ingediende aanvragen opgeschort en vinden er geen pitches plaats. Dien je in deze periode toch een aanvraag voor financiering in? Dan wordt deze pas op z’n vroegst in week 35 gelezen. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op over de ontvangst van de aanvraag en de behandeltermijn.

Voor aanvragen ingediend vóór 30 juni 2022 geldt: 

  • De aanvraag wordt gecontroleerd op volledigheid (zgn. sanity check) en de aanvrager ontvangt hierover binnen 2 weken bericht. Mocht de sanity check onverhoopt toch later plaatsvinden, ontvangt de aanvrager hierover ook bericht; 
  • Afhankelijk van de beschikbaarheid van voor jouw aanvraag relevante commissieleden, wordt geprobeerd om nog voor bovengenoemde vakantiesluiting de pitch te plannen. Lukt dit niet dan zal de pitch pas na 5 september 2022 kunnen plaatsvinden. 

Voor aanvragen ingediend vanaf 30 juni 2022 geldt: 

  • De aanvragen worden indien mogelijk nog gecontroleerd (zgn. sanity check) en de aanvrager ontvangt hierover binnen 2 weken bericht. Het plannen van de pitch zal echter pas na 5 september 2022 kunnen plaatsvinden. 
  • Tussen 8 en 26 augustus 2022 worden ingediende aanvragen niet gelezen en gecontroleerd. 

Contact
Heb je een dringende vraag?
Neem contact op met Brabant C via info@brabantc.nl. Deze inbox wordt tijdens de sluitingsperiode met regelmaat gelezen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Heb je vragen over de behandeltermijn of een lopende aanvraag?
Neem contact op met Geert Lenders of Anne Erkelens via secretaris@brabantc.nl