Creativity World Forum

  • Tijd: Tijd verschilt per dag
  • Locatie: Noord-Brabant
  • Voor wie: Professionals uit verschillende werkvelden
  • Bijzonderheden: Registreer via de website van CWF

Dansende drones, ademloos luisteren, fascinerende vragen, voelbare dynamiek en een internationale vibe. Dat wil je niet missen! Kom naar het Creativity World Forum 2019.  Níet om achterover te leunen maar om positief bij te dragen aan iets groters dan jezelf.

Het jaarlijkse Creativity World Forum (CWF2019) is een driedaagse internationale conferentie, dit jaar van 21 t/m 23 oktober in Brabant. Centraal staat de kracht van creativiteit. Anders kijken, anders denken, anders doen: Change the Inevitable.

Change the Inevitable
Van de plastic soep tot verspilling, van omgaan met probleemwijken tot klimaatverandering. Als maatschappij staan we wereldwijd voor immense uitdagingen én kansen. Het moet groener, bewuster, duurzamer.
De motor voor verandering? Creativiteit en innovatie. Het onvermijdelijke veranderen kan alleen als we onze creatieve krachten bundelen. De Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties zijn onze ‘to-do’ lijst voor een betekenisvolle, mondiale samenleving met gelijke kansen voor iedereen. Laten we samen het verschil maken.

Het programma in een notendop
Op 21 oktober verzamelt het internationale deelnemersveld zich in het CWF House (Parktheater Eindhoven); ondernemers, creatieven, beleidsmakers, studenten en maatschappelijk betrokkenen. Dag 1 draait om kennismaking en inspiratie. Dag 2 waaiert uit over 5 Brabantse steden met elk een speciaal HUB-programma rondom een thema; verdieping en écht samen aan de slag. Dag 3 biedt nóg meer internationale kennis, kunde en inspiratie. De gezamenlijke impact wordt gebundeld met een doorkijk naar de toekomst. Vanwege het internationale karakter is de voertaal Engels. Klik hier voor het uitgebreide programma.

Speciale ticketaanbieding voor relaties van Brabant C
Registreer je nu voor slechts €395,- (i.p.v. €595,-) voor een driedaags All Access Ticket! Inbegrepen zijn verschillende social events en toegang tot de Dutch Design Week. Kom je in aanmerking voor de Social Deal, betaal je zelfs nog minder. Heb je alleen interesse in een eendaags Local Experience Ticket? Geen probleem. Kosten zijn €150,- (i.p.v €225). Gebruik voor beide aanbiedingen de kortingscode BCT-ORG-CWF.

Het CWF2019 wordt georganiseerd door BrabantDC in opdracht van de provincie Noord-Brabant. Mail voor vragen: info@CWF2019.com. Graag tot dan!