LinC Brabant 2021

  • Locatie: Brabant
  • Bijzonderheden: Aanmelden kan tot 22 maart 2021.

Het LinC Brabant programma start in mei 2021! Hieronder in het kort de inhoud van en praktische informatie over dit programma voor professionals in de culturele sector binnen de provincie Brabant die willen groeien in hun zakelijk leiderschap. Het is een spin-off van het landelijke programma en richt zich op talentvolle, innovatieve zakelijk leiders. Alle informatie kun je hier vinden. 

Tijdens het programma van één jaar, dat in mei 2021 start, werken we intensief aan diverse thema’s: persoonlijk leiderschap als zakelijk leider, waardecreatie en impact, innovatie en verandering, financiën en business planning, partnerschappen en public affairs; waarbij we de verbinding maken van het culturele veld naar de samenleving in al haar facetten.

Voor wie?

Je hebt minimaal vier jaar relevante werkervaring en je wilt je skills op het gebied van zakelijk leiderschap ontwikkelen. Je werkt in de culturele sector binnen de provincie Brabant of wil graag een carrièreswitch maken naar het culturele veld. Je hebt de ambitie en potentie om de sector te veranderen en vernieuwen door er actief aan bij te dragen. Je hebt een HBO of universitaire opleiding gedaan of hebt een vergelijkbaar denk- en werkniveau.

Samenwerking

De uitvoering van het programma is in handen van de Universiteit Utrecht (USBO) in samenwerking met Breda University of Applied SciensesTilburg UniversityBrabant C en Kunstloc Brabant.

Aanmelden

LinC Brabant bestaat uit maximaal 20 deelnemers. Bij de selectie van de groep streven we naar een zo divers mogelijke samenstelling.

Interesse? Aanmelden kan tot 22 maart 2021 via deze link. 

Vragen?

Heb je nog vragen over je aanmelding of andere zaken? Kijk voor aanvullende informatie op de website van Universiteit Utrecht of neem vrijblijvend contact met ze op via LinC@uu.nl of bel naar 030-2538971 (departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap – USBO). Zij helpen je graag.