Theaterfestival Boulevard

  • Locatie: 's-Hertogenbosch
  • Voor wie: Iedereen

Theaterfestival Boulevard presenteert theater, dans, muziek(theater) en kunstvormen die niet in een hokje passen. Opmerkelijk en actueel werk van binnen en buiten Europa voor een groot en nieuwsgierig publiek. Boulevard is er voor de leek en de liefhebber, voor jong en oud, voor de kunstprofessional en voor het gezin dat een dagje uit gaat. Voor iedere smaak, voor iedere portemonnee, op unieke locaties in en om ’s-Hertogenbosch.

Bekijk de website voor meer info: https://www.festivalboulevard.nl/

Theaterfestival Boulevard

  • Locatie: Den Bosch
  • Voor wie: Iedereen

Theaterfestival Boulevard is een toonaangevend zomerfestival in- en om de historische binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Voor jong en oud. Elf dagen in augustus barst de stad uit zijn voegen met theater, dans, muziek, performance, kleinkunst, straattheater en beeldende kunst.

Theaterfestival Boulevards mooiste wapenfeit is het gedurfde en gevarieerde programma: een aanbod van eigenzinnige podiumkunstenaars uit Nederland en Vlaanderen en internationale regisseurs en choreografen.

Het programma verspreidt zich door de hele stad; er staan voorstellingen in de theaters, concertzalen en in musea, én op locatie in oude fabrieken, stadsparken, achtertuinen, nieuwbouwwijken, cafés en op straat. Op het befaamde festivalplein naast de Sint-Janskathedraal is er volop theater in tentjes, voorstellingen voor de allerkleinsten, internationaal straattheater en livemuziek. Theaterfestival Boulevard is overal.

Van 4 t/m 14 augustus 2016 beleeft het festival zijn 32ste editie.