Zodiac de musical

  • Locatie: De Koepel @ Breda
  • Voor wie: Iedereen

Laat je meeslepen in een weergaloos theaterspektakel
ZODIAC de musical neemt je mee naar een toekomstbeeld dat dichterbij is dan je denkt. Door het gebruik van drones en de indrukwekkende 360°C projecties op het koepelgewelf word je door het verhaal omringd en voel je je onderdeel van het universum. Of, zoals een van onze bezoekers het zei: “Dit was niet kijken naar een voorstelling, dit was er onderdeel van zijn, er middenin zitten!”

Het verhaal
Het jaar 2031. Onze planeet is er slecht aan toe. Het universum heeft ‘het experiment Aarde’ opgegeven en de dierenriem – de zodiac – daagt de dappere Boogschutter uit om naar de aarde af te dalen. Zijn opdracht? De vier elementen, VUUR – AARDE – LUCHT – WATER, terugvorderen op de mens. Daar aangekomen ziet Bo de wereld echter al snel met andere ogen en ontdekt hoe mooi het eigenlijk is om mens te zijn. Lukt het hem om de planeet en de mensen waarvan hij is gaan houden alsnog te redden?

Een actueel en relevant verhaal voor jong en oud, vol spanning, humor én romantiek – want je kunt een planeet wel redden, zonder liefde is hij alsnog reddeloos verloren. Met onder andere René van Kooten, Samir Hassan en Dominique de Bont.

Veilig, zonder testen en nu met zomervoordeel
Slechts tijdelijk te zien in de iconische Koepel van Breda. Veilig, zonder testen. En nu met zomervoordeel: in augustus profiteer je nog van €10 voordeel op je tickets! Of zelfs van 20% vanaf 4 personen. Mis het niet, tot snel!

Ga naar de website voor alle informatie, schrijf je in voor de nieuwsbrief of boek direct je tickets. Je kunt ook heerlijk lunchen of dineren in het ZODIAC Zero Waste Restaurant: lees hier meer.

 

ZODIAC HOOP, fotografie: karin jonkers
ZODIAC HOOP, fotografie: karin jonkers