Zodiac de musical

partner:
Stichting Zodiac

Theaterspektakel op iconische locatie

ZODIAC de musical toont op bijzondere wijze een andere kijk op de rol die de mens kan spelen. De innovatieve productie, met projecties en drones, neemt je mee in een toekomstbeeld dat dichter bij is dan je denkt. Als bezoeker word je door het verhaal omringd en voel je je even onderdeel van het universum.

Een actueel verhaal

In de iconische Koepelgevangenis van Breda volg je het verhaal van onze planeet. De tekens van de zodiac sturen de jonge Boogschutter naar beneden om de vier elementen (aarde, water, lucht en vuur) terug te halen. Daar ontmoet hij Evi, een jonge idealiste, die bovendien de dochter van de secretaris-generaal blijkt te zijn. Er volgt een actueel verhaal vol intriges, maar ook humor en romantiek – want je kunt een planeet wel redden, zonder liefde is-ie alsnog reddeloos verloren.

Bekende namen uit de musicalwereld

William Spaaij is regisseur, Stanley Burleson choreograaf en Dick van den Heuvel schreef het script. Samir Hassan speelt Bo, de jonge Boogschutter, René van Kooten de secretaris-generaal en Dominique de Bont (Musical Award aanstormend talent 2020) zijn opstandige dochter Evi. Verder zijn onder meer Hilke Bierman, Dennis Willekens en Marcel Visscher te zien en krijgen studenten van vakopleidingen de kans om hun eerste grote productie te beleven.