Brabant C verhuist naar de LocHal

Vanaf 2 januari 2019 vind je Brabant C in de LocHal. Een knooppunt waar kennis, creativiteit en ondernemerschap samenkomen op een bijzondere locatie in de Spoorzone van Tilburg

Brabant C is een uniek fonds dat in Brabant investeert in kunst en cultuur. We stimuleren kunst- en cultuurprojecten van internationaal niveau, die op een ondernemende en innovatieve manier worden gefinancierd.  Naast het financieren van projecten hebben we een actieve rol in het scouten en aanjagen van kansrijke initiatieven en het verbinden van de culturele sector met het bedrijfsleven en overheden.

De Lochal
De LocHal wordt een plek waar alles en iedereen samenkomt: leren en studeren, ondernemen en onderzoeken, ontmoeten en vergaderen, creëren en innoveren, exposeren en presenteren. Een gebouw met een rijk verleden waar de toekomst centraal staat. En waar je altijd met nieuwe indrukken en inzichten vandaan komt. Ooit was het de plek van de locomotieven. Nu is de LocHal zelf de locomotief. Een gebouw als stuwende motor voor vernieuwingen. Waar samen optrekken het treinstel van de toekomst is. De andere bewoners van de Lochal zijn Kunstloc Brabant, Seats2Meet en Bibliotheek Midden Brabant.

Directeur-bestuurder Brabant C Frans van Dooremalen: ‘’De Lochal belooft een prachtige omgeving te worden die goed past bij de opdracht en ambitie van Brabant C. Een plek die kwaliteit en trots uitstraalt en inspireert. Tegelijkertijd is het een podium voor creativiteit en vernieuwing en biedt het volop kansen voor het leggen van verbindingen. Een passende plek voor Brabant C. ‘’

Brabant C is in de verhuisperiode anders bereikbaar dan gebruikelijk.

Contact met Brabant C tussen 10 december 2018 en 2 januari 2019?
Vanaf 10 december 2018 is het kantoor van Brabant C aan de Spoorlaan gesloten en is het algemene telefoonnummer 013 750 84 82 niet bereikbaar. De medewerkers van Brabant C zijn bereikbaar via hun mobiele telefoonnummers. Rondom de feestdagen is de bezetting van het Brabant C team wisselend.

Heb je algemene vragen of een terugbelverzoek: stuur een mail naar info@brabantc.nl. Vragen over (lopende) aanvragen kunnen gesteld worden via secretaris@brabantc.nl.
Het indienen van aanvragen is gedurende de hele verhuisperiode mogelijk via http://aims.brabantc.nl. Rondom de feestdagen kan berichtgeving over aanvragen iets langer duren dan gebruikelijk in verband met de wisselende bezetting van medewerkers.

Contact met Brabant C vanaf 2 januari 2019
Vanaf 2 januari werken we vanuit de LocHal en zijn we ook weer bereikbaar op het algemene telefoonnummer 013 750 84 82.

Postadres en bezoekadres
Het postadres van Brabant C blijft ongewijzigd:
Brabant C
Postbus 44
5000 AA Tilburg

Het nieuwe bezoekadres van Brabant C per 2 januari 2019
LocHal
Burgemeester Brokxlaan 1000
5041 SG Tilburg