Ik ga Brabant C verlaten

Frans van Dooremalen - Partner Event 2022

Beste lezer, 

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Eind dit jaar ga ik Brabant C verlaten. Dan heb ik 8 jaar mee mogen bouwen aan Brabant C en daarmee aan cultuur in Brabant. En dat was prachtig. We hebben met het team en onze partners iets neergezet wat uniek is in Nederland en dat inmiddels voorbeeld stellend is. Typisch Brabant. Met dank aan de provincie, die dit heeft geïnitieerd en mogelijk gemaakt en de Raad van Toezicht die mij vertrouwen gaf.  

Zowel Brabant C als ikzelf staan voor een nieuwe fase in het leven. Zelf wil ik de komende jaren in een meer vrije rol een bijdrage blijven leveren aan de maatschappelijke vraagstukken waar we voor staan. In mijn stad, in mijn provincie. Maar ook meer ruimte hebben voor reizen, voor reflectie, voor schrijven, voor van alles. 

Brabant C staat aan de vooravond van nieuwe uitdagingen om door middel van kunst en cultuur een stevige bijdrage te leveren aan de maatschappelijke uitdagingen waar Brabant zich voor gesteld ziet. Prachtig als daar weer nieuwe mensen met nieuwe energie en een nieuw netwerk aan kunnen worden verbonden.  

De Raad van Toezicht van Brabant C gaat 1 juli aan de slag met het werven van een opvolger.  

Ik verwacht half december afscheid te zullen nemen. Tot die tijd blijf ik mij nog stevig inzetten voor cultuur in Brabant. 

 

Frans van Dooremalen
Directeur bestuurder Brabant C

 


Voor persaanvragen of andere communicatieve kwesties, neem contact op met Milou Vogels, coördinator communicatie en events.