Klaar om jouw maatschappelijke winst en waarde in kaart te brengen?

abstract room algemeen SPC

Neem deel aan de Social Profit Klas voor partners van Brabant C! Wij geven jou -in samenwerking met WHISE- de mogelijkheid om de maatschappelijke winst en waarde van jouw cultuurproject zichtbaar te maken. 

Social Profit Canvas?
Tijdens de trainingen staat het Social Profit Canvas centraal. Een eenvoudig model voor ingewikkelde vraagstukken, dat zicht en richting geeft om zélf social profit te maken. Het creëert een taal en beweging naar het slimmer creëren van maatschappelijke of sociale winst en waarde. Hiermee kun je jouw ambities ook ná deze klas verder vormgeven. Dit model is ontwikkeld door WHISE in samenwerking met TIAS.

De klas In het kort
De Social Profit Klas voor partners van Brabant C bestaat uit 4 trainingen: We zoomen in, ontrafelen en maken de verbinding tussen resultaten, uitkomsten en impact zichtbaar. En voor wie, welk effect van belang is. De verschillende onderdelen van het Social Profit Canvas worden hier in samenhang belicht. Een uitgebreider overzicht va wat we per klas gaan doen, lees je in de brochure.

Door deel te nemen krijg je zicht op:

  • de impact van jouw organisatie.
  • de factoren die de maatschappelijke waarde van jouw interventie beïnvloeden.
  • welke waarde je creëert en voor wie.

Door deel te nemen maak je:

  • een aanzet voor het in beeld brengen van sociale winst en waarde vanuit verschillende perspectieven.
  • een verhaal dat je kunt presenteren aan bezoekers, opdrachtgevers, financiers en andere betrokkenen over jouw waardevolle bijdrage aan de samenleving.

Waardoor jij zelf meer social profit creëert.

“De teksten en inzichten uit het Social Profit Canvas konden
rechtstreeks vertaald worden naar een sterke propositie voor het bedrijfsleven. Dat gaat ons voor de komende editie zeker meer middelen opleveren.”
– Erik de Jong – zakelijk leider Bosch Parade

 

Meer informatie lees je in de brochure >>

Ik meld me aan!