Leestip: Fanzine #2 Brabant=Cultuur

Met trots presenteren we Fanzine #2 Brabant = Cultuur over ondernemen in de culturele sector en bijzondere partnerships tussen creatieven en ondernemers. Het is een uitgave van Brabant C, investeringsfonds voor cultuur, dat sinds 2015 projecten van (inter)nationaal niveau financiert in opdracht van de Provincie Noord-Brabant.

 

Een sprankelende uitgave met onder andere: het verhaal achter de samenwerking tussen Van Gogh Brabant en ASML. Topdesigner Piet Hein Eek en topondernemer John Blankendaal van Brainport Industries delen inzichten over creativiteit, ondernemerschap en hun toekomstvisie (inclusief Podcast). Een artikel over het ontstaan van Doloris waar drie ondernemers succesvol de krachten bundelen. Marc Meeuwis zoomt in op de wereldtop van cultuurniches die Tilburg rijk is. Bert van der Els over zijn liefde voor Brabant, design en ondernemen. Directievoorzitter van Interpolis Chantal Vergouw over het bijzondere kunstwerk van Anish Kapoor. De impact van Bas Timmer ’s Sheltersuit over de landsgrenzen. En nog veel meer….


Booming economie vraagt om booming cultuur

Brabant C investeert in projecten die blijvend impact maken en op vernieuwende wijze gefinancierd worden. In Fanzine #2 lees je over de trots en ambities van de gezichten achter deze projecten. Verhalen over het gezamenlijke succes van onze partners en Brabant C: ter versterking van het vestigingsklimaat, geluk in de samenleving en een sterk cultureel Brabant op de (inter)nationale kaart!

LEES HET FANZINE HIER

Wil je liever een gedrukt exemplaar (of meerdere) ontvangen? Stuur een email naar info@brabantc.nl en we regelen het graag voor je.