Transformatie op mestmag.nl

De zomer is voor velen een onmisbare tijd van bezinning en nieuwe ideeën. Afstand van je werk schept namelijk ruimte. Ruimte voor nieuwe ambities. Zin om een nieuwe koers te varen, zin om de markt op te schudden. Anders gezegd: zin om te #transformeren. En dat is nu juist waar we deze maand over gaan schrijven op Mestmag.nl.

In september lees je over…

De maand wordt afgetrapt door Mirjam Smulders. Mirjam is Programmadirecteur van Dear Future, een evenement voor sociale vernieuwers uit heel Europa. Over evenementen en festivals gesproken; we leggen de ontwikkeling en transitie van festivals bloot. Verdiepen ons in hoe Ecodorp Boekel transformeert van een dorp naar een ecodorp. Onderzoeken hoe kunst en culturele activiteiten als bindmiddel worden ingezet voor het samenleven en samenwerken in Bergen op Zoom. Schrijven over hoe Museum De Pont getransformeerd wordt door de sculptuur van Anish Kapoor, welke rol kunst speelt in de acceptatie van transgenders en wat we kunnen leren over liefde van robots. Rubrieken als de Instafette, Nieuwe Gezichten en de winactie staan natuurlijk ook compleet in het teken van het thema #transformatie.

Volg Mestmag.nl

Mestmag.nl is dé community voor cultuur in Noord-Brabant. Op Mestmag.nl lees je wekelijks over werken in de kunst- en cultuursector, maar ook Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram wil je niet missen. Wil je iedere maand de aftrap van het nieuwe thema meemaken? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Mestmag.nl is een initiatief van Kunstbalie, Erfgoed Brabant, bkkc, Brabant C en Cubiss.