Vloeibaar op Mestmag.nl

In februari stroomt het op Mestmag.nl. Want in februari staat Mestmag.nl geheel in het teken van het thema ‘Vloeibaar’. Een maand vol beweging, stroomversnellingen en kweekvijvers!

In februari lees je:

Uiteraard besteden we aandacht aan de Zuiderwaterlinie. We delen vijf inspirerende koffie plekken waar het vloeibare goud rijkelijk stroomt. We schrijven over initiatieven die op een bijzondere manier invulling geven aan talentontwikkeling. In deze maand gaan we in gesprek met friskijkers en dwarsdenkers die tegen de stroom in durven te gaan. Ontrafelen we de meest bijzondere culturele partijstandpunten in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Dompelen we ons onder in een kweekvijver met jonge, muzikale talenten. En natuurlijk staan rubrieken als de Instafette, Nieuwe Gezichten en de winactie ook compleet in het teken van het thema #vloeibaar

Volg Mestmag.nl

Mestmag.nl is dé community voor cultuur in Noord-Brabant. Op Mestmag.nl lees je wekelijks over werken in de kunst- en cultuursector, maar ook Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram wil je niet missen. Wil je iedere maand de aftrap van het nieuwe thema meemaken? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Mestmag.nl is een initiatief van Kunstbalie, bkkc, Brabant C en Cubiss.