Goede voornemens op Mestmag.nl

Ook in het nieuwe jaar staan we natuurlijk weer klaar om jou als cultuurprofessional je werk nog beter te laten doen. Vol nieuwe energie, goede voornemens, ambities en daadkracht gaan we dan weer aan de slag om bijzondere cultuur zichtbaar te maken. Het thema van januari op Mestmag.nl is dan ook treffend ‘Goede voornemens’.

In januari lees je:

Een column van Coen van Ham, ontwerper, kunstenaar en inspirator, waarin Coen zijn visie deelt op het thema ‘Goede voornemens’. We delen de plannen en ambities van Mestmag.nl en de goede voornemens van de redacteuren. Ontsluiten we de negen meest voorkomende goede voornemens in de culturele sector en adviezen hoe deze voornemens in 2018 concreet te maken. In Januari delen we tien tips voor starters in de culturele sector. Onderzoeken we de ambities van CultuurCompaan, Cultuurbedrijf Bergen op Zoom en Nieuwe Veste. Interviewen we scholen die meedoen aan De Cultuur Loper over hun dromen en idealen als het gaat om cultuuronderwijs. Gaan we in gesprek met nieuwkomers in Breda en vragen we hen naar waar ze, letterlijk en figuurlijk, vandaan komen en welke dromen ze hebben. Publiceren we weer nieuwe afleveringen van TON Talk, Trends, Ontwikkeling en Nieuws, in beeld en geluid. Rubrieken als de Instafette, Nieuwe Gezichten en de winactie staan natuurlijk ook compleet in het teken van het thema #goedevoornemens.

Volg Mestmag.nl

Mestmag.nl is dé community voor cultuur in Noord-Brabant. Op Mestmag.nl lees je wekelijks over werken in de kunst- en cultuursector, maar ook Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram wil je niet missen. Wil je iedere maand de aftrap van het nieuwe thema meemaken? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Mestmag.nl is een initiatief van Kunstbalie, Erfgoed Brabant, bkkc, Brabant C en Cubiss.