Aanmelden LinC Brabant t/m 22 maart 2021

Linc Brabant

Wie interesse heeft in het LinC Brabant programma, kan zich nog tot en met 22 maart aanmelden. In dit bericht een beknopte uitleg en praktische info. Ga voor uitgebreidere informatie naar het bericht van Brabant C over LinC of naar de website van Universiteit Utrecht.

Wat?
LinC Brabant is een programma voor professionals in de culturele sector binnen de provincie Brabant die willen groeien in hun zakelijk leiderschap. Tijdens het programma van één jaar, dat start in mei 2021, werken we intensief aan diverse thema’s: persoonlijk leiderschap als zakelijk leider, waardecreatie en impact, innovatie en verandering, financiën en business planning, partnerschappen en public affairs; waarbij we de verbinding maken van het culturele veld naar de samenleving in al haar facetten.

Waarom?
Dat lees je in dit artikel over LinC Brabant. Én bij een succesvolle afronding van het programma ontvang je een certificaat van de Universiteit Utrecht als bewijs van deelname.

Wanneer en hoelang?
Het programma start in mei 2021 en duurt één jaar. Houd rekening met een tijdinvestering van ongeveer een dag per week.

Waar?
De bijeenkomsten vinden bij voorkeur op locatie in Brabant plaats. Indien dit niet mogelijk is, vanwege de maatregelen op dat moment, dan bieden wij een interactieve online versie van het programma aan.

Hoeveel?
Kosten voor deelname aan LinC Brabant zijn € 2500,- per persoon (incl. btw.). Kunstloc Brabant en Brabant C dragen een groot gedeelte van de onderwijskosten. Van de deelnemers wordt een eigen bijdrage gevraagd van €2500. Er zijn mogelijkheden om deze kosten (gedeeltelijk) te financieren met een subsidie en/of een lening. Deelnemers kunnen dit op eigen initiatief uitzoeken en aanvragen. Hieronder enige mogelijkheden:

Voor wie?
Je hebt minimaal vier jaar relevante werkervaring en je wilt je skills op het gebied van zakelijk leiderschap ontwikkelen. Je werkt in de culturele sector binnen de provincie Brabant of wil graag een carrièreswitch maken naar het culturele veld. Je hebt de ambitie en potentie om de sector te veranderen en vernieuwen door er actief aan bij te dragen. Je hebt een HBO of universitaire opleiding gedaan of hebt een vergelijkbaar denk- en werkniveau.

Vanuit wie?
De uitvoering van het programma is in handen van de Universiteit Utrecht (USBO) in samenwerking met Breda University of Applied SciensesTilburg UniversityBrabant C en Kunstloc Brabant.

Hoe? 
Aanmelden kan tot en met 22 maart 2021 via deze link. 

Vragen?
Heb je nog vragen over je aanmelding of andere zaken? Kijk voor aanvullende informatie op de website van Universiteit Utrecht of neem vrijblijvend contact met ze op via LinC@uu.nl of bel naar 030-2538971 (departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap – USBO). Zij helpen je graag.