Inschrijvingen LinC Brabant geopend!

LinC Brabant is een eenjarig programma voor professionals in de culturele sector die werkzaam zijn binnen de provincie Brabant die willen groeien in hun zakelijk leiderschap. Je kunt je nu inschrijven voor het LinC Brabant programma dat in september 2022 start.

LinC Brabant (voluit Leiderschap in Cultuur Brabant) is een spin-off van het landelijke programma en richt zich op talentvolle, innovatieve zakelijk leiders. Binnen het programma werken we intensief aan thema’s als persoonlijk leiderschap, waardecreatie en impact, innovatie en verandering; waarbij we de verbinding maken van het culturele veld naar de samenleving in al haar facetten. Per jaar kunnen twintig deelnemers aan het programma meedoen.

In het kort

Aanmelden: https://www.formdesk.com/universiteitutrecht-rebo/Aanmeldformulier_LinC_B_2022 

Samenwerking
De uitvoering van het programma is in handen van het Departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) in samenwerking met Breda University of Applied Sciences, Tilburg University, Brabant C en Kunstloc Brabant.

LinC Brabant wordt mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van Brabant C en Kunstloc Brabant.

Cadeau voor Brabant
Frans van Dooremalen, directeur van Brabant C: “De focus op zakelijk leiderschap in het culturele veld is van belang. We bieden een hoogwaardige opleiding aan zakelijk leiders, omdat het belangrijke personen zijn. De focus ligt vaak op het artistieke stuk, maar we moeten niet vergeten om te investeren in de zakelijke kant. Daarmee bouw je een netwerk op en zo tillen we het zakelijk leiderschap in Brabant naar een hoger niveau. Het is een groot cadeau voor Brabant, maar ook voor de organisaties zelf.”