Brabant C propositie 2030: samenwerking, impact, financiering

Brabant C investeert in kunst en cultuur met maatschappelijke impact. Hierdoor dragen wij bij aan het creëren van partnerschappen en verbindingen tussen mensen, bedrijven en organisaties en verrijken we de maatschappij met waardevolle nieuwe inzichten en perspectieven. Om dat mogelijk te maken initiëren en versterken we samenwerkingen tussen private, publieke en culturele partners met als doel samen meer maatschappelijke impact maken met toonaangevende kunst- en culturele projecten. Dat maakt Brabant C (meer dan) een investeringsfonds: wij zijn financier, matchmaker en ontwikkelaar. Met elkaar creëren we meer positieve impact door en voor cultuur.

Nu is het momentum daar. In een tijd van omvangrijke transitieopgaven, geopolitieke veranderingen en de nasleep van de coronapandemie, zien we dat kunst en cultuur een steeds grotere rol spelen in het omgaan met maatschappelijke thema’s en vraagstukken op verschillende niveaus. Toch kan het voor opdrachtgevers en organisaties nog steeds een uitdaging zijn om creatieve makers te betrekken in die zoektocht. Daarom is het nu het uitgelezen moment voor Brabant C om haar ervaring en expertise te verzilveren en te bestendigen, zodat we positieve maatschappelijke impact kunnen blijven maken.

Bij deze lanceren we onze nieuwe propositie. In deze propositie zetten we onze visie en missie uiteen; stellen we onze ambities en doelen richting 2030; en beschrijven we in hoofdlijnen met welke strategie en werkwijze we deze willen en kunnen bereiken.

We nodigen je uit om met ons mee te doen en samen te bouwen aan een bruisende kunst- en cultuursector die bijdraagt aan een betere maatschappij. Samen zetten we kunst en cultuur in als krachtige motor voor maatschappelijke impact. Laten we bouwen aan een duurzame en bloeiende culturele sector, waarin samenwerking en vernieuwing centraal staan.

Lees onze propositie door op onderstaande afbeelding te klikken.

Liever een fysiek exemplaar? Stuur je naam en adresgegevens naar info@brabantc.nl en wij doen de rest.