Fanzine #3 nu op je digitale deurmat!

Met trots presenteren we ons Fanzine #3 over de veerkracht die wij als Brabanders in het culturele veld hebben laten zien in 2020. Een negatieve plottwist die voor zoveel positiviteit, wilskracht en serendipiteit heeft gezorgd dat de culturele sector meer dan ooit laat zien waar ze goed in is: creativiteit en samenwerken met een gezonde dosis enthousiasme.

Een zeer bijzondere uitgave, samengesteld in een zeer bijzondere tijd. Het is een weerspiegeling geworden van de projecten waarin Brabant C investeert, die blijvend impact maken en op vernieuwende wijze gefinancierd worden. Zo lees je onder andere over hoe festivals zoals Dutch Design Week, (IM)POSSIBLE BODIES en Festival Boulevard hebben ingespeeld op de maatregelen, volgen we een interessant gesprek tussen Erik Kessels en Timo de Rijk en brengt Dick Verdult de nodige luchtigheid in het geheel. Ondanks dat de inhoud een weerspiegeling vormt van de huidige tijdsgeest, zijn wij trots op de positiviteit die ervan afstraalt. Dit is waar wij voor staan, Brabant = Cultuur. We wensen je veel leesplezier en alvast Fijne Feestdagen toe met een positieve blik op wat komen gaat!

Wil je liever een gedrukt exemplaar (of meerdere) ontvangen? Stuur een email naar info@brabantc.nl en we regelen het graag voor je.