This is LOVSKI

This is LOVSKI
partner:
Stichting Bol Boluje
 • website
 • fase
  in ontwikkeling
 • Financieringsvorm:
  Subsidie
 • investering:
  € 46.000
 • Type project:
  internationaal project
 • totale begroting:
  € 153.725

Ontwikkeling 'Sunshine Sound'

De Bosnisch-Nederlandse muzikant Igor Sekulovic heeft zijn passie voor de klanken van de Balkan altijd behouden. Toen hij als kind Joegoslavië moest ontvluchten, zette hij zijn zoektocht naar authentieke melodieën voort in Nederland. Resultaat waren acts Rakija en This Is LOVSKI die in hun live shows een energieke en dansbare mix van urban, elektronica, balkan, dub, reggae, surf en Oosterse klanken ten gehore brengen. Tijdens corona besloot Igor zijn producersrol te ontwikkelen en wil hij zijn 'brand' - de This is LOVSKI signatuur ofwel 'Sunshine Sound' - verder ontwikkelen met internationale partners en artiesten.

Aanvraag Brabant C
De afgelopen jaren waren inkomsten via optredens de voornaamste bron van inkomsten en daarom lag daar de focus. Door corona ontstond eerst een lege agenda en daarna was sprake van drastisch verminderde inkomsten. Tegelijkertijd was er ook veel ruimte voor het in gang zetten van nieuwe ontwikkelingen, nieuwe wegen werden zichtbaar en nieuwe connecties werden noodzakelijk. De Corona aanvraag gaat over nieuw werk en nieuwe inkomsten door een in de corona tijd ontwikkelde nieuwe aanpak van Igor Sekulovic voor hemzelf en voor de band This is LOVSKI. Toen door corona live optredens verdampten heeft Igor onderzocht hoe hij zijn werk als artiest en bandleider van This is LOVSKI op een nieuwe manier kon invullen. Dat resulteerde er in dat hij in zijn internationale netwerkcontacten collega muzikanten/ componisten en/of producers van nieuwe songs heeft benaderd. Er zijn vervolgens nieuwe samenwerkingen tot stand gekomen die er toe leiden dat er vanuit “the sound en de artistieke handtekening” van Igor via en voor This is LOVSKI nieuwe songs worden gemaakt, die vervolgens op de (inter)nationale markt worden uitgebracht.

Concreet heeft Igor gewerkt aan het maken van nieuwe songs en aan het realiseren van meerdere release momenten per jaar. Via recent al uitgebrachte singles heeft Igor zijn internationale netwerk vergroot en zijn nu al nieuwe samenwerkingen tot stand gebracht die – in 2021 en verder – artistiek inhoudelijk, qua branding van Igor en financieel qua inkomsten een positief effect en impact zullen hebben. Extra effect is dat via Igor’s werk als producer ook de band This is LOVSKI zichtbaarder wordt omdat alle muziek via This is LOVSKI wordt uitgebracht. Daardoor ontstaat ook voor de band meer zichtbaarheid en kansen op nieuwe optredens in (inter)nationale circuits en dus ook op meer inkomsten voor de band.