FAQ

Op deze pagina vind je de meestgestelde vragen. Staat jouw onderwerp of vraag er niet tussen? Stuur een mail naar info@brabantc.nl dan zorgen wij dat deze bij de juiste persoon terecht komt.

Klik op onderstaande onderwerpen om de meestgestelde vragen te bekijken.


Contact

Met wie moet ik contact opnemen?
Dat ligt aan de vraag. Hieronder een overzicht van wie welke vragen kan beantwoorden. Staat jouw onderwerp of vraag er niet tussen? Stuur een mail naar info@brabantc.nl dan zorgen wij dat deze bij de juiste persoon terecht komt.

Een aanvraag bij Brabant C
Als je overweegt een aanvraag bij Brabant C te doen, neem dan contact op met Linda of Joy. Ook voor vragen over het intake formulier of welke financieringsmogelijkheden er zijn, kun je bij hen terecht.

Business development en business cases
Voor vragen over business cases, business development en gerelateerde onderwerpen: neem contact op met Mirjam.

Communicatie, marketing, pers en events
Voor communicatie, marketing, pers, bijeenkomsten en netwerkevents van Brabant C en/of website gerelateerde vragen: neem contact op met Milou.

Aanvraagprocedure na het indienen van een aanvraag
Voor vragen over het aanvraagproces nàdat je aanvraag is ingediend: neem je contact op met Geert of Anne.

AIMS
Heb je hulp nodig met het werken in AIMS om je aanvraag voor te bereiden, in te dienen of achteraf nog zaken te uploaden? Neem contact op met Anne.


Aanvraagprocedure

Ik overweeg om een aanvraag bij Brabant C te doen. Waar kan ik meer informatie vinden?
Het liefst hebben we dat je begint met contact opnemen met een van de scouts. Dan heb je nog voordat je in de pen klimt al een idee of je plan bij Brabant C zou kunnen passen. Op de pagina aanvraagprocedure kun je alle informatie vinden. Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je hulp nodig bij het intake formulier? Neem ook dan contact op met de scouts.

Wat voor projecten financiert Brabant C?
Brabant C financiert projecten van (inter)nationaal niveau die passen bij het profiel en de ambitie van Brabant en die de cultuur van Brabant ook buiten de provincie op de kaart zetten. Topcultuur om van te genieten, projecten die het imago en vestigingsklimaat van Brabant versterken en slim gefinancierd zijn. Het project is nieuw en/of tilt je activiteiten of organisatie naar een ‘next level’. Kijk voor een overzicht van door ons gefinancierde projecten op de projecten pagina.

Wie kan een aanvraag indienen bij Brabant C?
Bestaande organisaties en initiatieven kunnen bij Brabant C een aanvraag indienen om hun internationale ambities waar te maken en door te groeien naar een volgend niveau. Ook initiatiefnemers van nieuwe projecten, die van internationale allure (lees: topniveau) zijn, kunnen een aanvraag indienen bij Brabant C voor financiering. Daarnaast kan Brabant C in sommige gevallen besluiten om een ontwikkelfase van een project te financieren voor de validatie van de internationale ambitie. De aanvrager moet wel een rechtspersoon zijn (bijvoorbeeld stichting of BV, en bijvoorbeeld niet een eenmanszaak), en geen overheid(sorganisatie).

Ik heb mijn aanvraag ingediend. Ben ik er nu zeker van dat deze in behandeling wordt genomen?
Nee, dat is op dat moment nog niet het geval. Je hebt alleen nog een automatische ontvangstbevestiging ontvangen. Na het indienen vindt eerst een ‘sanity check’ ofwel volledigheidscontrole plaats waarna je een mail ontvangt met de stand van zaken. Als alles meteen in orde is, is de aanvraag met terugwerkende kracht op de datum van indiening ontvankelijk en wordt deze in behandeling genomen. Als Brabant C nog zaken mist, krijg je de gelegenheid deze aan te leveren binnen een bepaalde periode. In de tussentijd staat de behandeling van de aanvraag stil. Pas als de aanvraag compleet is, krijg je de mail dat deze in behandeling is genomen. Die datum wordt tevens aangehouden als indiendatum.

Ik heb mijn aanvraag ingediend en heb hierbij in acht genomen dat mij project precies over 16 weken start. Heb ik voldoende rekening gehouden met de 16 weken termijn van de Financieringsregeling van Brabant C?
Alleen als je aanvraag meteen, diezelfde dag, ontvankelijk wordt verklaard (zie ook het antwoord op de vraag hierboven). Brabant C gebruikt als referentie voor de 16 weken termijn de datum waarop het project ontvankelijk is. Deze kan afwijken van jouw indiendatum. Indien de sanity check namelijk uitwijst dat er nog informatie moet worden aangeleverd, wordt de indien-datum verplaatst naar het moment waarop alle gevraagde informatie is aangeleverd en juist is bevonden. Houdt hier dus rekening mee!


AIMS

Ik kom niet meer in AIMS met mijn gebruikelijke accountgegevens. Wat moet ik doen?

Dit komt soms voor. Het kan ook zijn dat je per ongeluk toch een verkeerd wachtwoord intypt. Neem contact op met Anne: zij kan je account resetten zodat je een nieuw wachtwoord krijgt en er weer in kan.

Ik heb mijn aanvraag ingediend maar wil toch nog iets uploaden. Kan dat?

Dit kan niet. Een eenmaal ingediende aanvraag is een afgesloten set documenten. Indien je denkt reden te hebben om iets te wijzigen, moet je contact opnemen met Geert of Anne.

Ik heb een mail gehad dat er een sanity check heeft plaatsgevonden en dat ik nog informatie moet aanleveren voordat mijn aanvraag in behandeling wordt genomen. Hoe moet ik dit aanleveren?

Als je extra informatie naar aanleiding van een sanity check moet aanleveren, stelt Brabant C AIMS weer voor je open en moet je de aanvulling uploaden via dit systeem. Zodra je inlogt met je accountgegevens, zie je dat er een ’taak’ voor je klaarstaat om dit te doen. Je moet deze info dus niet mailen maar zelf uploaden in AIMS.